Świadczymy usługi z zakresu:
• wdrażania systemu HACCP,
• audytowaniu systemu HACCP,
• przygotowaniu dokumentacji, instrukcji,
• tworzenie i prowadzenie księgi HACCP,
• szkoleniami personelu z zakresu GHP/GMP/HACCP,
• przygotowanie do certyfikacji.
Prowadzimy szkolenia z zakresu:
• Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO
22000:2006/HACCP,
• Pełnomocnik d/s Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO
22000:2006/HACCP,
• Zasady Wdrażania Systemu HACCP/GHP/GMP wg ISO 22000:2006/HACCP –
Wymagania Prawne, Projektowanie i Budowa Systemu,
• Okresowe szkolenia z GHP/GMP oraz HACCP (w tym minimum sanitarne),
• Szkolenia kadry zarządzającej z ISO 9001 i innych systemów.
ZNAJDŹ SZKOLENIE I ZAPISZ SIĘ